Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Υπέροχα μαργαριτάρια του ύπνου και του βίου μου


Ψάχνοντας κανείς στο περίφημο YouTube ανακαλύπτει ωραία και σπάνια πράγματα, όπως αυτήν τη συνέντευξη του τραγουδοποιού Βασίλη Νικολαΐδη, στην εκπομπή "Νέα Πρόσωπα" της ΕΡΤ και στο Δημήτρη Λέκκα. Όμορφα πράγματα! Τότε που η ΕΡΤ έδινε χώρο και χρόνο, σε νέους και αξιόλογους καλλιτέχνες και δημιουργούς. Τους έδινε βήμα να μιλήσουν για τη δουλειά τους και να επικοινωνήσουν το έργο τους. Τώρα... τίποτα σχεδόν. Μια ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων νέων και παλιών προσώπων, τόσο στην κρατική, όσο και στην ιδιωτική τηλεόραση. Στα ερτζιανά πάλι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, αλλά ποιος λογαριάζει πια; Να είναι καλά το διαδίκτυο με την υπερπληροφόρησή του και όποιος αντέξει!


Συνέντευξη πριν πέντε χρόνια με τον τραγουδοποιό: http://theovaf.blogspot.gr/2011/04/blog-post_8684.html 
Ένα κείμενο για το Νίκο Παπάζογλου: http://theovaf.blogspot.gr/2011/06/blog-post_9193.html
Τέλος, ένα από τα πρόσφατα τραγούδια του: https://www.youtube.com/watch?v=b53UXrnq7SQ

Επισκεφτείτε το blog του Βασίλη Νικολαΐδη: http://haravas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.