Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο Δημήτρης Ναλμπάντης ζωγραφίζει την Αλεξανδρούπολη

Δημήτρης Ναλμπάντης

Σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη 18/12/13 στις 19:00) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του ζωγράφου Δημήτρη Ναλμπάντη, σε γνωστό και μεγάλο ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, στο οποίο υπάρχει μόνιμη πινακοθήκη με το έργο του. Το θέμα της συγκεκριμένης έκθεσης είναι η πόλη της Αλεξανδρούπολης και είναι αφιερωμένη στη γέννηση της κόρης του Μαριέττας.

Ο ζωγράφος με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη

Ο Δημήτρης Ναλμπάντης ζωγράφισε την όμορφη Αλεξανδρούπολη μέσα από την ευαίσθητη και διεισδυτική ματιά του. Σ' ένα άλλο επίπεδο, τα συγκεκριμένα εκθέματα της πινακοθήκης θα μπορούσαν ίσως ν' αποτελέσουν ένα δείγμα προβολής και διαφήμισης του τουρισμού της περιοχής. Η έκθεση στις αρχές του 2014 θα μεταφερθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην "Πινακοθήκη Ναλμπάντη" που εδρεύει στο Παλαιό Ψυχικό, όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια ο καλλιτέχνης.

Παρακάτω μερικά δείγματα της εξαιρετικής νέας δουλειάς του Δημήτρη Ναλμπάντη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.