Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Δύο υπέροχα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός


Δύο εντυπωσιακοί παιδικοί τόμοι με όμορφα παραμύθια και πλούσια εικονογράφηση κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός, σε μετάφραση της Έρρικας Πάλλη. Έξι υπέροχες διασκευές κλασικών αριστουργημάτων διαβάζουμε στο βιβλίο «Η συλλογή μου με ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ». Αυτή η συλλογή με διαχρονικές ιστορίες αποτελεί την ιδανική εισαγωγή των παιδιών στον μαγευτικό κόσμο της κλασικής λογοτεχνίας. Η απλή αναδιήγηση αγαπημένων έργων σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εικονογράφηση θα κάνουν αυτό το βιβλίο έναν θησαυρό για όλη την οικογένεια! 

Περιέχει τις ιστορίες: 
• Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων 
• Το Βιβλίο της Ζούγκλας 
• Ο Μάγος του Οζ 
• Όλιβερ Τουίστ 
• Μαύρη Καλλονή 
• Ο Μυστικός Κήπος

Το εξίσου προσεγμένο βιβλίο «Παραμυθένιες Πριγκίπισσες και Γοργόνες» περιέχει 14 απολαυστικές ιστορίες με κύριο σημείο αναφοράς το θαλασσινό στοιχείο και τον βυθό της θάλασσας, όπου ζουν παραμυθένιες πριγκίπισσες και πανέμορφες γοργόνες. 

Ένας διαγωνισμός πάνω στα κύματα, ένας χορός στο παλάτι, ένα πλοίο που κινδυνεύει και άλλες πολλές ιστορίες υπέροχες και μαγικές θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε έναν φανταστικό κόσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.