Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Η Εριέττα και το βιβλίο φαντασίας


Το βιβλίο που θα διαβάσετε, είναι ένα αλλιώτικο βιβλίο. Μια ιστορία γεμάτη από φαντασία και δίψα για γνώση! Η ηρωίδα, η Εριέττα, μετά από τόσα συναρπαστικά ταξίδια γνώσης στις σελίδες του Βιβλίου Φαντασίας, νιώθει πιο έξυπνη από όσα είχε μάθει μαζί του κι ανυπομονεί για τα επόμενα ταξίδια της παρέα με τα υπόλοιπα βιβλία της βιβλιοθήκης της. Έπαψε πια να αγνοεί τα βιβλία της κι υποσχέθηκε στον εαυτό της, να ξοδεύει περισσότερο χρόνο σε ό,τι αγαπά...

Πρόκειται για ένα καινούργιο παιδικό μυθιστόρημα που θα κάνει κάθε παιδί που θα το διαβάσει ν' αγαπήσει τα βιβλία και την ανάγνωσή τους. Η εικονογράφηση της Μαριάννας Συμεωνίδη δένει αρμονικά με το κείμενο της Μαριάμ Πολυγένη, το οποίο προωθεί τη φιλαναγνωσία στις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες. 



Το βιβλίο περιέχει QR Code με την αφήγηση του βιβλίου σε ηχητικό αρχείο. Την αφήγηση έχει αναλάβει η ίδια η συγγραφέας, η οποία είναι και ραδιοφωνική παραγωγός. Στην ηχογράφηση συμμετέχουν: Ελισάβετ Λάσκου (Εριέττα), Ισμήνη Βυθούλκα (Μαμά), Χριστόφορος Λάσκος (Μπαμπάς), Μαρία Καλλίλα (Γιαγιά), Φώτης Πάσσος (Βιβλίο Φαντασίας), Χρήστος Γούλας (Σελιδοδείκτης).

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν στην Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Για όλες τις ηλικίες. 

Για περισσότερα βιβλία των "Εκδόσεων Σαΐτη" εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.