Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018

Η πρωτεύσασα Αθηνά Ντίνου στην ορκωμοσία Ελληνικής Φιλολογίας ΔΠΘ


Η Αθηνά Ντίνου, που έχει καταθέσει εξαιρετικά δείγματα γραφής και στις Νότες Λογοτεχνίας, ήταν η αριστούχος απόφοιτη που με βαθμό 9,15 ανέγνωσε τον όρκο στην Ορκωμοσία του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης, στην Κομοτηνή, και αυτό ήταν το επιστέγασμα της σκληρής και επίπονης προσπάθειας τεσσάρων ετών. Ανταμείφθηκαν οι κόποι της και η Αθηνά, που είναι και μητέρα ενός κοριτσιού 10 μηνών, ξεχώρισε και πρώτευσε ανάμεσα σε 108 πτυχιούχους, στους οποίους και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!


Οι κριτικές βιβλίου που έχει γράψει μέχρι σήμερα η Αθηνά, εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.