Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Ο αιώνιος έφηβος Θανάσης Γκαϊφύλλιας στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τίμησε με την παρουσία του το Run Greece της Αλεξανδρούπολης (Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015), ο εξαίρετος μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Θανάσης Γκαϊφύλλιας. Το 2014 συμμετείχε στον αγώνα των δέκα χιλιομέτρων (http://thanasisgkaifyllias.blogspot.gr/2014/09/run-greece.html), ενώ αυτή τη χρονιά επέλεξε να τρέξει στον λαϊκό αγώνα των 5 χλμ και κατάφερε να κάνει, στα 68 του χρόνια, μια θαυμάσια επίδοση: 31':16". Τερμάτισαν 1.165 δρομείς και ο γνωστός τραγουδοποιός κατατάχθηκε στην 301η θέση (2ος στην ηλικιακή του κατηγορία). Πηγή: Φίλοι Θανάση Γκαϊφύλλια - http://thanasisgkaifyllias.blogspot.gr/2015/09/rungreece.html


Με αφορμή τον συγκεκριμένο αγώνα, μιλάει στον τηλεοπτικό σταθμό της Κομοτηνής "Ροδόπη Τηλεόραση Θράκης".  Απλά, ακούστε τον!


http://thanasisgkaifyllias.blogspot.com/2016/01/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.

Βιβλιοκριτικές γράφει και η αριστούχος απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθηνά Ντίνου, όπως κατά καιρούς και άλλοι φιλόλογοι.