Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Μαρία Σουλτάτου - Η σπουδαία φωνή


Το "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" εύχεται σε όλους όμορφες γιορτές και καλή χρονιά! 


Αλλά ειδικά, χρόνια πολλά σε μία από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες της Ελλάδας, που σαν σήμερα γεννήθηκε, στη σπουδαία Μαρία Σουλτάτου, που είχαμε την τύχη να την ακούσουμε πρόσφατα και να νιώσουμε για άλλη μια φορά τι σημαίνει γεννημένη τραγουδίστρια!


Πριν έξι χρόνια είχαμε κάνει μια ωραία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με τη Μαρία Σουλτάτου. Ας την ξαναθυμηθούμε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://theovaf.blogspot.gr/2009/10/blog-post_9648.html. Καλή περιήγηση! 


Αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί και ο νέος προσωπικός της δίσκος με γενικό τίτλο "Σημάδι μιας αρχής" σε μουσική Μανώλη Καραντίνη - Χρυσόστομου Χαρίση και στίχους Άννας Μπουκουβάλα. Ελπίζουμε σύντομα να τον ακούσουμε. Καλοτάξιδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.

Βιβλιοκριτικές γράφει και η αριστούχος απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθηνά Ντίνου, όπως κατά καιρούς και άλλοι φιλόλογοι.