Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Τα "Ανάκαρα" 42 χρόνια μετά... στη Βέροια


Μετά από 42 ολόκληρα χρόνια για πρώτη φορά μαζί, και οι τέσσερις του συγκροτήματος "Ανάκαρα", σε μια ζωντανή εμφάνιση: Μάκης Λιόλιος, Νίκος Ζιώγαλας, Νάγια Γεωργίου, Κώστας Γεωργίου. Η φωτογραφία και το βίντεο από την εκδήλωση που οργάνωσε τον Ιανουάριο του 2013, ο "Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας" με τίτλο "Βέροια, πόλη μαγική - Στιγμές Ιστορίας και Πολιτισμού" (1912-2012). 


Αφιέρωμα στα Ανάκαρα:Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη. Μπορείτε να στέλνετε υλικό για παρουσιάσεις (LP, CD, βιβλία -παλιά & καινούργια-, περιοδικά, προσκλήσεις εκδηλώσεων) και να στηρίξετε ποικιλοτρόπως την προσπάθειά μας, επικοινωνώντας μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης. Στις βιβλιοκριτικές συνεργάζεται η αριστούχος απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθηνά Ντίνου.