Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή - Τραγουδώντας στην Κομοτηνή


Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή για το Θανάση Γκαϊφύλλια (απόσπασμα από την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που κάναμε πριν δύο χρόνια ακριβώς: http://theovaf.blogspot.com/2011/01/blog-post_2189.html):
Με το Θανάση Γκαϊφύλλια, γνωριζόμαστε από τα 13 μας. Μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ στον τρόπο που ερμηνεύουμε. Είναι ο άνθρωπος που θα βγει με μια κιθάρα και τη φωνάρα του πάνω στη σκηνή και θα τη γεμίσει χωρίς να χρειάζεται τίποτα άλλο! Μας έχει γράψει κι ένα υπέροχο τραγούδι…
Στην παραπάνω φωτογραφία: Ελένη Βουγιουκλή, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Λία Τζιαμπάζη, Σουζάνα Βουγιουκλή (Σάββατο 21 Απριλίου 2012 - Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής)
Το προηγούμενο Σάββατο απολαύσαμε γι' άλλη μια φορά το μαγικό αυτό μουσικό ντουέτο σε μουσικές και τραγούδια του κόσμου. Έχοντας δίπλα τους έναν εξαίρετο κρουστό, τον Simone Mongelli, ταξίδεψαν τους φίλους της καλής μουσικής που βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. 

Οι αδερφές Βουγιουκλή, ακόμα κι αν έχεις ακούσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα τραγουδιών και σε άλλες εμφανίσεις τους, έχουν την ικανότητα και το έμφυτο ταλέντο να σ’ ενθουσιάζουν και  να σ’ εντυπωσιάζουν, μιας και κουβαλάνε μέσα τους την αυθεντικότητα των γεννημένων τραγουδιστριών και μουσικών.

Η πρώτη φωτογραφία είναι του Θεοδόση Βαφειάδη. 
Οι παρακάτω είναι του Παρασκευά Βατού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη. Μπορείτε να στέλνετε υλικό για παρουσιάσεις (LP, CD, βιβλία -παλιά & καινούργια-, περιοδικά, προσκλήσεις εκδηλώσεων) και να στηρίξετε ποικιλοτρόπως την προσπάθειά μας, επικοινωνώντας μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος αναρτήσεων (κειμένων και φωτογραφιών): Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης. Στις βιβλιοπαρουσιάσεις συνεργάζεται η Νεοελληνίστρια Φιλόλογος, κ. Αθηνά Ντίνου.