Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Η "Χοντρομπαλού" με το Θανάση Γκαϊφύλλια...


Ακούμε τον τραγουδοποιό Θανάση Γκαϊφύλλια, να ερμηνεύει τη "Χοντρομπαλού", των Νίκου Γκάτσου & Σταύρου Ξαρχάκου. Από το μουσικό αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο (1911-1992), που έγινε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Νομού Ροδόπης στην Κομοτηνή. Τη "Χοντρομπαλού" πρωτοερμήνευσε το 1991 ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης με την ηθοποιό Δέσπω Διαμαντίδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη. Μπορείτε να στέλνετε υλικό για παρουσιάσεις (LP, CD, βιβλία -παλιά & καινούργια-, περιοδικά, προσκλήσεις εκδηλώσεων) και να στηρίξετε ποικιλοτρόπως την προσπάθειά μας, επικοινωνώντας μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος αναρτήσεων (κειμένων και φωτογραφιών): Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης. Στις βιβλιοπαρουσιάσεις συνεργάζεται η Νεοελληνίστρια Φιλόλογος, κ. Αθηνά Ντίνου.