Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Δώματα με θέα - Συλλογή διηγημάτων

 


Οι Παράξενες Μέρες παρουσιάζουν τα «Δώματα με θέα». Μια συλλογή ιστοριών από το 6ο συλλογικό εργαστήρι «Γράφουμε Ιστορίες». Είναι το τέταρτο βιβλίο που κυκλοφορεί από το συλλογικό εργαστήρι και το πρώτο που που ιέχει διηγήματα. Δεκατέσσερις συγγραφείς εργάστηκαν για έναν περίπου χρόνο και σας προσφέρουν μια εξαιρετική συλλογή, που άρχισε να γράφεται μέσα στις δύσκολες συνθήκες της περασμένης άνοιξης. Κοινό θέμα: Η θέα από τα δώματα. Οι συγγραφείς που συμμετέχουν στη συλλογή:

Ευγενία Ασλανίδου - Η μύτη της Αντιγόνης

Νίκος Λευκαδίτης - Για ένα άδειο πιάτο φακές

Μαρία Κληρίδη – Χριστούγεννα στην πλατεία

Στέλλα Κουρμούλη – Κεντρί με Μέλι

Αναστασία Μπαμπούλα – Για Χάρη σου

Έλενα Κοτσιλίτη - Το δώμα με τις καμπανούλες

Βάκη Κοκκινάκη - Ο θησαυρός

Καλλιόπη Παπαδοπούλου - Έι εσείς! Δώματα!

Ιωάννα Χατζηαντωνίου – Ομοιόσταση

Σπύρος Ε. Κρόκος – Ο Αφρικάνικος Ζάκο

Λία Δανιηλίδη  – Φου & Γάρα

Κωνσταντίνος Μαυροματάκης – Σφραγισμένες περιστάσεις

Νιόβη Κώστογλου – Αίτηση 189

Αθανασία Ρόβα – Δρόμοι

ΣΕΙΡΑ: ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ & ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – 4 ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ : 8 ευρώ / ΣΕΛΙΔΕΣ: 120 / ISBN:978-618-5278-46-5 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Γρηγόρης Παπαδογιάννης. Για περισσότερα, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.