Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η Τέχνη της επικοινωνίας σ' ένα εξαιρετικό βιβλίο


Η Τέχνη της Επικοινωνίας είναι ένας σημαντικός οδηγός προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής επιτυχίας. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία, την έρευνα και τα φυσικά χαρίσματα των συγγραφέων του. περιγράφει με τον πιο απλό και εμπεριστατωμένο τρόπο τις βασικές αρχές μιας αποτελεσματικής επικοινωνίας. 

Σε αυτό το βιβλίο θα δείτε: 
• Πώς να προσαρμόζετε τον τρόπο επικοινωνίας σας ανάλογα με το ακροατήριό σας 
• Τι λέει για το άτομό σας ο τρόπος που επικοινωνείτε μη λεκτικά 
• Πώς πρέπει να ντύνεστε για να πετυχαίνετε τους στόχους επικοινωνίας σας 
• Τι είναι η δημόσια ομιλία και πώς να γίνετε άριστοι σε αυτήν 
• Ποιες είναι οι διαφορές του γραπτού και του προφορικού λόγου 
• Πώς να επικοινωνείτε μέσω της συμπεριφοράς σας 
• Πώς να γίνετε εξαιρετικοί ενεργοί ακροατές 
• Πώς να επιλύετε εποικοδομητικά τις συγκρούσεις 
• Πώς να δημιουργείτε ένα άνετο περιβάλλον για αποτελεσματική επικοινωνία 
• Πώς να επικοινωνείτε επιτυχημένα στις επαγγελματικές σας συναντήσεις 

Οι εμπνευσμένες ιστορίες του Jim Stovall σε συνδυασμό με την ενημερωτική προσέγγιση του Ray Hull δημιουργούν ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός επαγγελματία, πωλητή, επιχειρηματία, εκπαιδευτικού και γενικά κάθε ανθρώπου που επιθυμεί να βελτιώσει τη ζωή του μέσω της επιτυχημένης επικοινωνίας.

Παρότι τυφλός, ο Jim Stovall είναι ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, επιτυχημένος επενδυτής, πρόεδρος της βραβευμένης με Emmy εταιρείας, Narrative Television Network και περιζήτητος συγγραφέας και ομιλητής. Έχει συγγράψει 30 βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του μπεστ σέλερ Το Υπέρτατο Δώρο (The Ultimate Gift), το οποίο έγινε κινηματογραφική ταινία από την 20th Century Fox. Για το έργο του να καταστήσει την τηλεόραση προσβάσιμη σε 13 εκατομμύρια τυφλά άτομα και άτομα με προβλήματα όρασης στις ΗΠΑ, ο Jim Stovall ανακηρύχθηκε Επιχειρηματίας της Χρονιάς.

Ο Ray H. Hull, PhD, είναι Καθηγητής Επιστημών Επικοινωνίας και Διαταραχών και συντονιστής στο διδακτορικό πρόγραμμα Ακοολογίας στο Κολέγιο Επαγγελμάτων Υγείας του Wichita State University. Εργάζεται επίπονα στη διδασκαλία της τέχνης της διαπροσωπικής επικοινωνίας στην επαγγελματική ζωή και πραγματοποιεί σχετικές ομιλίες για το είδος της επικοινωνίας που προάγει την επιτυχία στην επαγγελματική ζωή. Είναι ή έχει υπάρξει σύμβουλος διαφόρων κρατικών υπηρεσιών αλλά και διεθνών οργανισμών. Είναι επίσης συγγραφέας σημαντικών βιβλίων και έχει τιμηθεί με αναρίθμητες διακρίσεις και βραβεία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις επιστημονικές "Εκδόσεις Πεδίο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.