Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Θετικοί γονείς - Ευτυχισμένα παιδιά της Rebecca Eanes

ΣΧΗΜΑ: 14 x 21 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 288 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-618-5331-10-8 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2018

Ένα από τα καλύτερα και άκρως απαραίτητα βιβλία που κυκλοφόρησαν τη χρονιά που διανύουμε, είναι το "Θετικοί Γονείς - Ευτυχισμένα Παιδιά" από τις "Εκδόσεις Πεδίο". Ένας χρήσιμος οδηγός ανατροφής της Rebecca Eanes, η οποία στη χώρα της, είναι δηµοφιλής συγγραφέας και αρθρογράφος στα περιοδικά Maternity Baby Magazine και Creative Child Magazine. 

Τα βιβλία της βρίσκονται στη λίστα των µπεστ σέλερ διεθνώς. Έχει ιδρύσει την ιστοσελίδα positive-parents.org και τη διαδικτυακή κοινότητα Positive Parenting: Toddlers and Beyond, τα µέλη της οποίας αυξάνονται µε µεγάλους ρυθµούς κάθε χρόνο. Είναι αγγελιαφόρος του µηνύµατος της θετικής ανατροφής. Μελετά εδώ και αρκετά χρόνια το ζήτηµα και χαίρεται να µοιράζεται το ταξίδι της µε τους αναγνώστες της.

Το βιβλίο (τίτλος πρωτοτύπου: Positive Parenting: An Essential Guide - 2016) μεταφράστηκε από την Παρασκευή Χουρδάκη και με την επιστημονική επιμέλεια της Μαρίας Ζαφειροπούλου, κυκλοφορεί από το "Πεδίο" σε μια προσεγμένη και καλαίσθητη έκδοση. Γλωσσική επιμέλεια έκανε ο Άκης Παλαιοσπύρου και εξώφυλλο-σελιδοποίηση η Ειρήνη Παλιούρα. 

Εάν λαχταράτε κάτι παραπάνω στο ταξίδι της ανατροφής των παιδιών σας –περισσότερη χαρά, περισσότερη ηρεµία, περισσότερη συνεργασία– τότε σας συνιστούµε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Η ανατροφή των παιδιών ώστε να γίνουν συναισθηµατικά υγιείς και υπεύθυνοι ενήλικες είναι ένα δύσκολο έργο. 
Το ξεχωριστό αυτό βιβλίο θα σας βοηθήσει να µη χαθείτε στις αναρίθµητες συµβουλές περί σωστής διαπαιδαγώγησης, αλλά να λειτουργήσετε µε βεβαιότητα και αγάπη στο πιο σηµαντικό καθήκον της ζωής σας, που είναι αυτό του γονέα. 
Πεπεισµένη ότι η ανατροφή των παιδιών πρέπει να είναι κάτι που να ικανοποιεί τους γονείς κι όχι να τους γεµίζει άγχος και ανησυχίες, η Rebecca Eanes καταθέτει µια νέα δεξιοτεχνική προσέγγιση –τη θετική ανατροφή– που θα σας επιτρέψει να οικοδοµήσετε δεσµούς αγάπης και να µεγαλώσετε ευτυχισµένα παιδιά. Τα παραδείγµατα, οι λεπτοµερείς οδηγίες και οι εµψυχωτικές ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε στον µέγιστο βαθµό τις δυνατότητές σας και να αλλάξετε για πάντα την οικογενειακή σας ζωή.


Με αυτή την ανάρτηση καλωσορίζουμε τις Εκδόσεις Πεδίο στις Νότες Λογοτεχνίας. Οι εκδόσεις Πεδίο συστήθηκαν στις αρχές του 2009 ως νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο των επιστημονικών και πανεπιστημιακών εκδόσεων, από τον Παύλο Παπαχριστοφίλου, ιδιοκτήτη και επί χρόνια πρόεδρο των εκδόσεων Ελληνικά Γράμματα, με μακρά δραστηριότητα και εμπειρία στον χώρο του βιβλίου.

Για περισσότερα βιβλία από τις "Εκδόσεις Πεδίο & Ελληνικά Γράμματα" εδώ & εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.