Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Μουσικό Δρώμενο του Θανάση Γκαϊφύλλια στο Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας (09/09/17)


Βασίλης Ευφροσυνίδης, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Λία Τζιαμπάζη, Δημήτρης Ευφροσυνίδης 


Στο πλαίσιο της 10ης Γενικής Συνέλευσης του Διαζώματος, που θα διεξαχθεί από τις 06/09/17 έως τις 10/09/17 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θα πραγματοποιηθεί στο «Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας», το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30, μουσικό δρώμενο με τον τραγουδοποιό Θανάση Γκαϊφύλλια. 

Ένα μουσικό οδοιπορικό στην ανθρωπογεωγραφία της περιοχής μας, με οδηγό τον αγαπημένο δημιουργό, που επί 50 χρόνια υπηρετεί με αφοσίωση και συνέπεια τη μουσική και τον πολιτισμό. Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι είναι η Λία Τζιαμπάζη από τη Δράμα, ο Γιώργος Φραντζολάς από την Ξάνθη, ο Βασίλης και ο Δημήτρης Ευφροσυνίδης από την Καβάλα, ο Χαλήλ Μουσταφά και ο Φάνης Κέκκερης από την Κομοτηνή. Τέλος, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας, θα εκπροσωπήσει συμβολικά αλλά και δικαιωματικά τον Έβρο, αφού η γενέτειρά του είναι το Σουφλί.

Το μουσικό δρώμενο θα προλογίσει ο κριτικός μουσικής και μέλος του Σωματείου "Διάζωμα", κ. Γιώργος Μονεμβασίτης.Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για το «Σωματείο Διάζωμα», το «Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας» και το Θανάση Γκαϊφύλλια, στους παρακάτω συνδέσμους:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.