Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Να μείνουν μόνο τα τραγούδια... στο Maximum 93.6 (Κάθε Παρασκευή στις 22:00)


Απόψε το βράδυ, όπως κάθε Παρασκευή 10 με 12, θα ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο του ελληνικού τραγουδιού, μέσα από το «Maximum 93.6» (http://radiomax.gr/) της Αλεξανδρούπολης. Αυτή τη φορά όμως δε θα κάνουμε αφιέρωμα σε κάποιο συγκεκριμένο καλλιτέχνη, δημιουργό ή είδος της ελληνικής μουσικής, αλλά το θέμα μας θα είναι «ελεύθερο». Θ’ ακούσουμε διάφορα παλιά και καινούργια καλά τραγούδια και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ν’ ακούσουμε σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις και ιδέες για μελλοντικά αφιερώματα, που θέλετε να παρουσιάσουμε μέσα από τη ραδιοφωνική μας εκπομπή.
 


Οι 20 «θεματικές εκπομπές» (2012-13, 2013-14): 
Μάνος Χατζιδάκις
Μίκης Θεοδωράκης
Βασίλης Τσιτσάνης
Σταύρος Ξαρχάκος
Σταύρος Κουγιουμτζής
Γιάννης Σπανός
Γιάννης Μαρκόπουλος
Χρήστος Λεοντής
Μάνος Λοΐζος
Θανάσης Γκαϊφύλλιας
Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας
Δημήτρης Μητροπάνος
Νίκος Παπάζογλου
Βίκυ Μοσχολιού
Ελένη Βιτάλη
Λευτέρης Χαψιάδης
Μουσικές Ταξιαρχίες – Τζίμης Πανούσης
Τρύπες – Γιάννης Αγγελάκας
Θρακιώτικη Μουσική Παράδοση (Χρόνης Αηδονίδης, Καρυοφύλλης Δοϊτσίδης, Κυριάκος Στεργίου, Βαγγέλης Δημούδης, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Ζωή Τηγανούρια, Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, κ.ά.)
Νέο Κύμα (Γιάννης Σπανός, Αρλέτα, Λάκης Παππάς, Γιώργος Ζωγράφος, Καίτη Χωματά, Πόπη Αστεριάδη, Γιάννης Αργύρης, Νότης Μαυρουδής, Δημήτρης Ψαριανός, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Κώστας Χατζής, Διονύσης Σαββόπουλος, Μιχάλης Βιολάρης, κ.ά.)
Εκπομπή Μεγάλης Εβδομάδας (Μουσουργοί της Θράκης, Ύμνοι Μεγάλης Εβδομάδας, κ.ά.).



Ακούστε ζωντανά, από τους παρακάτω συνδέσμους, σε ολόκληρο τον κόσμο:



Καλή ακρόαση σε όλους!
Θ.Β. (theodosisv@gmail.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.