Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Η Θράκη λέει όχι στο χρυσό θάνατο (04/03/2013, 13:00-14:30)


Ένα απίστευτο πλήθος κόσμου, βγήκε σήμερα στην ηλιόλουστη Αλεξανδρούπολη και φώναξε δυνατά, για άλλη μια φορά, ένα μεγάλο "ΟΧΙ" στην καταστροφική εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα Έβρου. Ελπίζουμε πως το μήνυμα έφτασε στην Αθήνα και στην κεντρική εξουσία. Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ της μεγάλης συγκέντρωσης και πορείας, ενάντια στη δημιουργία και λειτουργία των χρυσωρυχείων. 

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κος Ευάγγελος Λαμπάκης σ' έναν πύρινο λόγο 


Σάββας Δευτεραίος (ιατρός & εκπρόσωπος Κ.Κ.Ε.)


Ο Δημήτρης Κολιός και ο Σάκης Σταυρίδης ενημερώνουν ζωντανά τους ακροατές τους.

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης και σπουδαία πιανίστρια Μερόπη Κολλάρου και η γραμματέας του Δ.Ω.Α., η κα Παυλίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη. Μπορείτε να στέλνετε υλικό για παρουσιάσεις (LP, CD, βιβλία -παλιά & καινούργια-, περιοδικά, προσκλήσεις εκδηλώσεων) και να στηρίξετε ποικιλοτρόπως την προσπάθειά μας, επικοινωνώντας μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης. Τα κείμενα επιμελείται και διορθώνει η αριστούχος απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθηνά Ντίνου, η οποία γράφει και βιβλιοκριτικές.