Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Μια όμορφη βραδιά με τον Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη και τα κορίτσια του...


Το προηγούμενο Σάββατο 7 Ιουλίου 2012, στο πλαίσιο του 18ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Τραγουδιών, απολαύσαμε την οικογένεια Δοϊτσίδη στην Άνθεια της Αλεξανδρούπολης. Το φεστιβάλ οργάνωσε ο δραστήριος πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος Άνθειας - Αρίστεινου "Σπάρτακος", με τη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Στην πρώτη φωτογραφία ο σπουδαίος Καρυοφύλλης Δοϊτσίδης με τις κόρες του, Θεοπούλα και Λαμπριάννα Δοϊτσίδη. Στη δεύτερη φωτογραφία ο Δοϊτσίδης με τον κ. Δημήτρη Βραχιόλογλου. Παρακάτω κι' άλλες φωτογραφίες από την όμορφη και επιτυχημένη αυτή εκδήλωση:Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη. Μπορείτε να στέλνετε υλικό για παρουσιάσεις (LP, CD, βιβλία -παλιά & καινούργια-, περιοδικά, προσκλήσεις εκδηλώσεων) και να στηρίξετε ποικιλοτρόπως την προσπάθειά μας, επικοινωνώντας μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος αναρτήσεων (κειμένων και φωτογραφιών): Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης. Στις βιβλιοπαρουσιάσεις συνεργάζεται η Νεοελληνίστρια Φιλόλογος, κ. Αθηνά Ντίνου.