Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Παλιές συνεντεύξεις του αγαπημένου Χρόνη Αηδονίδη στον Τάσο Κουτσοθανάση


Σήμερα έχει γενέθλια ο λατρεμένος Χρόνης Αηδονίδης (γεννήθηκε στις 23/12/1928 στην Καρωτή Έβρου) και γι' αυτό το λόγο το blog ανεβάζει ένα μουσικό και δημοσιογραφικό ντοκουμέντο από το πολύτιμο αρχείο του παλιού και καλού δημοσιογράφου (και στιχουργού) Τάσου Κουτσοθανάση. 

Η πρώτη συνέντευξη έγινε για το περιοδικό "Πρώτο" στις 31/11/1967 και η δεύτερη για το περιοδικό "Ντομινό" στις 06/09/1974. Κάντε κλικ στις σελίδες για μεγέθυνση: 
Πηγή: "Οι χρυσές δεκαετίες του ελληνικού τραγουδιού" (Εκδόσεις Δρόμων - Τάσος Κουτσοθανάσης - Ά Τόμος - 2007)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη. Μπορείτε να στέλνετε υλικό για παρουσιάσεις (LP, CD, βιβλία -παλιά & καινούργια-, περιοδικά, προσκλήσεις εκδηλώσεων) και να στηρίξετε ποικιλοτρόπως την προσπάθειά μας, επικοινωνώντας μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος αναρτήσεων (κειμένων και φωτογραφιών): Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης. Στις βιβλιοπαρουσιάσεις συνεργάζεται η Νεοελληνίστρια Φιλόλογος, κ. Αθηνά Ντίνου.