Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Από τις πρόβες του Γκαϊφύλλια με τους Xanthi Brass Band Project

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας θα εμφανιστεί στην Ξάνθη,  στο πλαίσιο ενός σπουδαίου πολιτιστικού θεσμού, στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Μαζί του, εκτός από τη Λία Τζιαμπάζη και τον Κώστα Γκαϊφύλλια, θα έχει μια 10μελή καινούργια μπάντα πνευστών και κρουστών, τους Xanthi Brass Band Project.

Είχα την τύχη και τη χαρά να βρεθώ στη χθεσινή πρόβα τους, το απόγευμα της Δευτέρας 22/08/2011, στην Ξάνθη και ενθουσιάστηκα με όλα αυτά που άκουσα.

Τα τραγούδια του Γκαϊφύλλια σε μια άλλη μουσική διάσταση, έτσι όπως δεν τα είχα ξανακούσει σχεδόν ποτέ. Περιμένω το τελικό αποτέλεσμα αυτής της ξεχωριστής συνεργασίας, η οποία και θα ηχογραφηθεί από τον Καβαλιώτη ηχολήπτη Τάσο Καραπαπάζογλου.

Θα επανέλθουμε στο θέμα όσο πλησιάζουν οι μέρες της συναυλίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη. Μπορείτε να στέλνετε υλικό για παρουσιάσεις (LP, CD, βιβλία -παλιά & καινούργια-, περιοδικά, προσκλήσεις εκδηλώσεων) και να στηρίξετε ποικιλοτρόπως την προσπάθειά μας, επικοινωνώντας μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος αναρτήσεων (κειμένων και φωτογραφιών): Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης. Στις βιβλιοπαρουσιάσεις συνεργάζεται η Νεοελληνίστρια Φιλόλογος, κ. Αθηνά Ντίνου.