Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Το συναισθηματόμετρο του επιθεωρητή Κροκοντιλο

 


ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΚΡΟΚΟΝΤΙΛΟ. 

Αναγνωρίζω, μετράω και διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου

Ο επιθεωρητής Κροκοντίλο είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αναγνωρίζεις, να μετράς και να διαχειρίζεσαι τα δέκα βασικά συναισθήματα χάρη στην απίθανη εφεύρεσή του: το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΜΕΤΡΟ. Κάθε μέλος της οικογένειας Συναισθηματάκη θα σου μιλήσει με παραδείγματα για το συναίσθημα που αντιπροσωπεύει. Τι περιμένεις; Ξεκίνησε τώρα το συναρπαστικό ταξίδι σου στον κόσμο των συναισθημάτων! Ο απόλυτος οδηγός για να γνωρίσεις τα συναισθήματά σου απλά και διασκεδαστικά!

Η Σουσάνα Ισέρν είναι ψυχολόγος, συγγραφέας βιβλίων για παιδιά και μητέρα τριών αγοριών. Είναι καθηγήτρια Ψυχολογίας της Μάθησης στο πανεπιστήμιο και ψυχοθεραπεύτρια σε ιδιωτικό κέντρο. Το συναισθηματόμετρο του επιθεωρητή Κροκοντίλο είναι αποτέλεσμα της ενασχόλησής της με τη λογοτεχνία και της εκτενούς εργασίας της πάνω στα παιδικά συναισθήματα.

Η Μόνικα Καρετέρο είναι αυτοδίδακτη εικονογράφος. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ισπανία, ενώ δουλειές της έχουν κυκλοφορήσει επίσης στην Αγγλία, στην Κορέα, στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ. Οι εικονογραφήσεις της είναι γεμάτες χρώμα και αποπνέουν χαρά, ζωντάνια, ευφορία... Έχει λάβει πολλά βραβεία για τη δουλειά της στην Αγγλία και στις ΗΠΑ: London Book Fair, Latino Book Awards και BookExpo America. Κυκλοφορούν πάνω από εβδομήντα βιβλία με εικονογραφήσεις της.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέδρος, σε μετάφραση από τα ισπανικά της Αγγελικής Πορτοκάλογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.