Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Στην 6η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου (Χεν & Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής)


Το απόγευμα του Σαββάτου 19/05/2018 πραγματοποιήθηκε η έκτη έκθεση παιδικού βιβλίου από τη "Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Κομοτηνής" και τη "Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής".  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που φιλοξενήθηκε στην Πλατεία ΧΕΝ, επί της Οδού Σαμοθράκης, εκτέθηκαν συλλογές παιδικών και εφηβικών βιβλίων από τέσσερα βιβλιοπωλεία της Κομοτηνής, τα οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών. 

Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εργαστήρι Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της πλατείας, έλαβαν μέρος σε παιχνίδι που αφορά τα δικαιώματα των παιδιών και παρακολούθησαν παράσταση κουκλοθέατρου με θέμα την ανακύκλωση. Την οργάνωση και την ευθύνη των δράσεων και των παιχνιδιών ανέλαβε ομάδα νέων γυναικών της ΧΕΝ και σπουδάστριες του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Κομοτηνής. Την ίδια ακριβώς ώρα ήταν ανοιχτή και η "Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής", η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Πάρκο και δίπλα από το κτίριο της Χριστιανικής Ένωσης Νεανίδων Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.