Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Η Χαρά χορεύει



«Η Χαρά χορεύει», ένα όμορφο παιδικό βιβλίο, τρία χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία στην Ισπανία, κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, από τις «Εκδόσεις Παπαδόπουλος». Τη μετάφραση υπογράφει η Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη.

Στη Χαρά δεν αρέσουν καθόλου τα μαθηματικά. Και στο σχολείο, γενικά, δεν τα πάει μια χαρά… μέχρι που ανακαλύπτει τον χορό. Κι ο χορός την ευχαριστεί και τη γεμίζει τόσο, που τα πάντα στη ζωή της γίνονται μαγικά. Ακόμα και τα μαθηματικά.

Πόσο όμορφα νιώθουμε όταν βρίσκουμε αυτό που μας αρέσει να κάνουμε! Ένα βιβλίο για τις επιθυμίες, την αυτοπεποίθηση και τον χορό! Μια ιστορία που θα αγαπήσουν όλοι, παιδιά και μεγάλοι!

Ο Luciano Lozano γεννήθηκε το 1969 στην Ισπανία. Είναι βραβευμένος συγγραφέας, γραφίστας και εικονογράφος. Ζει στη Βαρκελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.