Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Μαγικό ταξίδι στην ιστορία μ' ένα υπέροχο Χρονολόγιο

Μόλις κυκλοφόρησε το «Χρονολόγιο» του Πέιτερ Χους, από τις «Εκδόσεις Πατάκη». Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, μια εξαιρετική έκδοση που πρωτοκυκλοφόρησε το 2015 στην Ολλανδία και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10+. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν ν’ ανακαλύψουν τους σημαντικότερους σταθμούς της παγκόσμιας ιστορίας μέσα από ένα βιβλίο για όλη την οικογένεια που θ’ αγαπηθεί και στην Ελλάδα. Το εικονογραφημένο αυτό ταξίδι αρχίζει με τη Μεγάλη Έκρηξη και την αρχή της ζωής, μέχρι την 11/09/2011 και τα περιβαλλοντικά προβλήματα του σήμερα. 

Συγγραφέας: Goes Peter (Πέιτερ Χους),Vanden Heede Sylvia (Σύλβια Φάντεν Χέιντε)
Μετάφραση από την ολλανδική γλώσσα: Μαργαρίτα Μπονάτσου 
Εικονογράφος: Goes Peter (Πέιτερ Χους)
Επιμελητής: Κατερίνα Σέρβη
Υπεύθυνη έκδοσης: Υβόνη Καρύδη









Ανακαλύψτε την παγκόσμια ιστορία από τη Μεγάλη Έκρηξη μέχρι τις μέρες μας μέσα από ένα εικονογραφημένο ταξίδι του Πέιτερ Χους. Από τους δεινόσαυρους μέχρι τους Βίκινγκ. Από τους Αιγυπτίους μέχρι τους Ρωμαίους. Από τους ιππότες μέχρι τους θαλασσοπόρους.
Ένα βιβλίο πλούσιο σε συγκλονιστικά γεγονότα για τους μεγάλους στρατηλάτες και καλλιτέχνες, τους Έλληνες φιλοσόφους, την πρώτη γραφή, τις αρχαίες κινεζικές δυναστείες, την Άγρια Δύση, τους Παγκόσμιους πολέμους, τους χίπις και τόσα άλλα. Με υπέροχες εικόνες για μικρούς και μεγάλους. 
Για περισσότερα βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη, εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.