Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Υπέροχοι Blues Wire στην Κομοτηνή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή εμφάνιση των Blues Wire σε γνωστό μπαρ της Κομοτηνής, στο κέντρο της πόλης. Ο Ηλίας Ζάικος (κιθάρα, φωνή), ο Σωτήρης Ζήσης (μπάσο) και η Νίκη Γουρζουλίδου (τύμπανα) έπαιξαν με όρεξη και διάθεση για αυτοσχεδιασμούς και μουσικούς πειραματισμούς. Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, για ν' ακούσουν ένα από τα σημαντικότερα και μακροβιότερα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής. Οι ειδικοί τους θεωρούν από τα καλύτερα γκρούπ της μπλουζ μουσικής στην Ευρώπη. Και εις άλλα με υγεία!

Στη συναυλία βρέθηκε και ο γνωστός Κομοτηναίος τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας, ενθουσιασμένος για άλλη μια φορά, από τους Blues Wire!
Θανάσης Γκαϊφύλλιας - Βίκυ Παρασκευοπούλου (μάνατζερ) - Σωτήρης Ζήσης - Ηλίας Ζάικος


Φωτογραφίες (εκτός της πρώτης που είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος http://www.blueswire.gr/) : Θεοδόσης Βαφειάδης. Για περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του γκρουπ στο facebook: https://www.facebook.com/BluesWire.page/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης. Τα κείμενα επιμελείται η αριστούχος απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθηνά Ντίνου, η οποία γράφει και βιβλιοκριτικές.