Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Ραδιοφωνικό Αφιέρωμα σε "Τρύπες" και "Μουσικές Ταξιαρχίες"Μετά τα ραδιοφωνικά αφιερώματα στους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, Βασίλη Τσιτσάνη, Νίκο Παπάζογλου και Δημήτρη Μητροπάνο, η αποψινή εκπομπή (Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, 10-12 μ.μ.) είναι αφιερωμένη σε δύο σπουδαία συγκροτήματα -τα καλύτερα κατά την ταπεινή μας γνώμη- της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής: Τρύπες (1983-2001) και Μουσικές Ταξιαρχίες (μέσα ’70 – μέσα ’80). Θ' ακούσουμε πολλά τραγούδια από τη σπουδαία δισκογραφική τους πορεία, αλλά και ορισμένες στιγμές από την προσωπική διαδρομή του Γιάννη Αγγελάκα και του Τζίμη Πανούση.

"Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" στο Maximum 93.6 fm της ΑλεξανδρούποληςΤο «Ραδιόφωνο» στο μπλογκ «Να μείνουν μόνο τα τραγούδια»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.

Βιβλιοκριτικές γράφει και η αριστούχος απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθηνά Ντίνου, όπως κατά καιρούς και άλλοι φιλόλογοι.