Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Να μείνουν μόνο τα τραγούδια κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο Maximum 93,6Αυτή είναι η νέα ραδιοφωνική μας στέγη. Η μουσική εκπομπή "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" επέστρεψε (δέκα χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία με το συγκεκριμένο ραδιοσταθμό) στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό "Maximum 93.6"(http://www.radiomax.gr/) του καλού φίλου και δημοσιογράφου, Δημήτρη Κολιού.


Ο "Maximum 93,6" εκπέμπει από την Αλεξανδρούπολη σε ολόκληρο τον Έβρο και τη Θράκη, με μεγάλη επιτυχία αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο, μέσω διαδικτύου. 'Εχει ένα πληρέστατο ενημερωτικό πρόγραμμα, αλλά και πολλές μουσικές εκπομπές καλού ελληνικού και ξένου τραγουδιού.Με την εκπομπή "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" είμαστε κοντά σας από το Δεκέμβριο του 2012 και θα συνεχίσουμε, όσο μπορούμε και αντέχουμε, κάθε Τετάρτη 22:00 - 00:00, με παλιά και καινούργια αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και μουσικές του κόσμου.Τελευταία Εκπομπή για τη σεζόν 2012-2013: Τετάρτη 24/04/2013
Τη σαιζόν 2013-2014 θ' αλλάξουμε μέρα. Κάθε Παρασκευή βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.

Βιβλιοκριτικές γράφει και η αριστούχος απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθηνά Ντίνου, όπως κατά καιρούς και άλλοι φιλόλογοι.