Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Να μείνουν μόνο τα τραγούδια κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο Maximum 93,6



Αυτή είναι η νέα ραδιοφωνική μας στέγη. Η μουσική εκπομπή "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" επέστρεψε (δέκα χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία με το συγκεκριμένο ραδιοσταθμό) στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό "Maximum 93.6"(http://www.radiomax.gr/) του καλού φίλου και δημοσιογράφου, Δημήτρη Κολιού.


Ο "Maximum 93,6" εκπέμπει από την Αλεξανδρούπολη σε ολόκληρο τον Έβρο και τη Θράκη, με μεγάλη επιτυχία αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο, μέσω διαδικτύου. 'Εχει ένα πληρέστατο ενημερωτικό πρόγραμμα, αλλά και πολλές μουσικές εκπομπές καλού ελληνικού και ξένου τραγουδιού.



Με την εκπομπή "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" είμαστε κοντά σας από το Δεκέμβριο του 2012 και θα συνεχίσουμε, όσο μπορούμε και αντέχουμε, κάθε Τετάρτη 22:00 - 00:00, με παλιά και καινούργια αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και μουσικές του κόσμου.



Τελευταία Εκπομπή για τη σεζόν 2012-2013: Τετάρτη 24/04/2013
Τη σαιζόν 2013-2014 θ' αλλάξουμε μέρα. Κάθε Παρασκευή βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.