Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Δημήτρης Κολιός – Η μάχιμη ραδιοφωνική φωνή της ΘράκηςΟ Δημήτρης Κολιός, είναι ένας μάχιμος, σοβαρός, υπεύθυνος και ελεύθερος άνθρωπος, ένας αξιόλογος δημοσιογράφος που έχει πάντα το θάρρος της γνώμης του. Και αυτό είναι που εκτιμώ στον Κολιό, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ μαζί του. Πολλά χρόνια τώρα ενημερώνει σωστά τους ακροατές του μέσα από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε» (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 10:00) και το ραδιοφωνικό του σταθμό, το «Maximum 93.6»


Στο σταθμό αυτό έκανα και εγώ πολλές μουσικές εκπομπές, πότε με ψευδώνυμο και πότε με το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο (αυτό ήταν ένα ραδιοφωνικό παιχνίδι που μου άρεσε), τη διετία 2002 – 2004, αν θυμάμαι καλά.
Εκεί οριστικοποιήθηκε και ο τίτλος της εκπομπής μας: Να μείνουν μόνο τα τραγούδια! Μια εκπομπή που υπήρχε από το 1998 στα ερτζιανά της Αλεξανδρούπολης, αλλά με διάφορους άλλους τίτλους. 


Αξίζει πραγματικά να μπείτε στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου – ηλεκτρονικής εφημερίδας του Δημήτρη Κολιού: http://www.radiomax.gr/

Με την ευκαιρία αυτής της ανάρτησης να πούμε πως αύριο (Τρίτη 14/02/2012), ένας από τους καλεσμένους του Δημήτρη θα είναι και ο γνωστός τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας. Μια σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, που θα έχει νομίζω ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Να μείνουν μόνο τα τραγούδια" (από το 1998), με συνεντεύξεις, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από τη Μουσική, το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο, το Βιβλίο, τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά, τη Φωτογραφία, το Ραδιόφωνο, τη Θράκη.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.

Βιβλιοκριτικές γράφει και η αριστούχος απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθηνά Ντίνου, όπως κατά καιρούς και άλλοι φιλόλογοι.