Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Δημήτρης Κολιός – Η μάχιμη ραδιοφωνική φωνή της ΘράκηςΟ Δημήτρης Κολιός, είναι ένας μάχιμος, σοβαρός, υπεύθυνος και ελεύθερος άνθρωπος, ένας αξιόλογος δημοσιογράφος που έχει πάντα το θάρρος της γνώμης του. Και αυτό είναι που εκτιμώ στον Κολιό, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ μαζί του. Πολλά χρόνια τώρα ενημερώνει σωστά τους ακροατές του μέσα από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε» (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 10:00) και το ραδιοφωνικό του σταθμό, το «Maximum 93.6»


Στο σταθμό αυτό έκανα και εγώ πολλές μουσικές εκπομπές, πότε με ψευδώνυμο και πότε με το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο (αυτό ήταν ένα ραδιοφωνικό παιχνίδι που μου άρεσε), τη διετία 2002 – 2004, αν θυμάμαι καλά.
Εκεί οριστικοποιήθηκε και ο τίτλος της εκπομπής μας: Να μείνουν μόνο τα τραγούδια! Μια εκπομπή που υπήρχε από το 1998 στα ερτζιανά της Αλεξανδρούπολης, αλλά με διάφορους άλλους τίτλους. 


Αξίζει πραγματικά να μπείτε στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου – ηλεκτρονικής εφημερίδας του Δημήτρη Κολιού: http://www.radiomax.gr/

Με την ευκαιρία αυτής της ανάρτησης να πούμε πως αύριο (Τρίτη 14/02/2012), ένας από τους καλεσμένους του Δημήτρη θα είναι και ο γνωστός τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας. Μια σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, που θα έχει νομίζω ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 


Τηλεφωνικό Κέντρο: +302551 080530
Τηλεφωνικός Αριθμός - Fax: +302551 080531
Ταχυδρομική διεύθυνση: Παύλου Μελά 19, τ.κ 68100, Αλεξανδρούπολη
Στείλτε mail στο info@radiomax.gr
Για να επικοινωνήσετε με τους παραγωγούς στείλτε στο: maximum936@hotmail.com

Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του Δημήτρη Κολιού και από δημοσιεύματα του τύπου. Η φωτογραφία του Θανάση Γκαϊφύλλια είναι του Αλέξανδρου Παρωτίδη (Ξάνθη - 5/9/11). Η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην αγαπημένη μου Σοφία, που είναι πάντα δίπλα στο Δημήτρη Κολιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: