Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Από τις πρόβες του Γκαϊφύλλια με τους Xanthi Brass Band Project

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας θα εμφανιστεί στην Ξάνθη,  στο πλαίσιο ενός σπουδαίου πολιτιστικού θεσμού, στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Μαζί του, εκτός από τη Λία Τζιαμπάζη και τον Κώστα Γκαϊφύλλια, θα έχει μια 10μελή καινούργια μπάντα πνευστών και κρουστών, τους Xanthi Brass Band Project.

Είχα την τύχη και τη χαρά να βρεθώ στη χθεσινή πρόβα τους, το απόγευμα της Δευτέρας 22/08/2011, στην Ξάνθη και ενθουσιάστηκα με όλα αυτά που άκουσα.

Τα τραγούδια του Γκαϊφύλλια σε μια άλλη μουσική διάσταση, έτσι όπως δεν τα είχα ξανακούσει σχεδόν ποτέ. Περιμένω το τελικό αποτέλεσμα αυτής της ξεχωριστής συνεργασίας, η οποία και θα ηχογραφηθεί από τον Καβαλιώτη ηχολήπτη Τάσο Καραπαπάζογλου.

Θα επανέλθουμε στο θέμα όσο πλησιάζουν οι μέρες της συναυλίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Νότες Λογοτεχνίας"

Πολιτιστικό ιστολόγιο (από το 2009) και ραδιοφωνική εκπομπή (από το 1999) με συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, απόψεις, ιδέες και θέσεις γύρω από το Βιβλίο, τη Μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία, τη Θράκη...

Για αποστολές βιβλίων, περιοδικών, μουσικών έργων (LP-CD), καθώς επίσης και για προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας: theodosisv@gmail.com

Το blog δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημοσιεύονται άρθρα πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου και οι κάθε είδους διαφημίσεις απαγορεύονται.

Επιτρέπεται η χρήση και η αναδημοσίευση των άρθρων και των φωτογραφιών, με σαφή αναφορά της πηγής σε ενεργό σύνδεσμο. Υπεύθυνος - Διαχειριστής: Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης.