Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Από τις πρόβες του Γκαϊφύλλια με τους Xanthi Brass Band Project


Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας θα εμφανιστεί στην Ξάνθη,  στα πλαίσια ενός σπουδαίου πολιτιστικού θεσμού, στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Μαζί του, εκτός από τη Λία Τζιαμπάζη και τον Κώστα Γκαϊφύλλια, θα έχει μια 10μελή καινούργια μπάντα πνευστών και κρουστών, τους Xanthi Brass Band Project.

Είχα την τύχη και τη χαρά να βρεθώ στη χθεσινή πρόβα τους, το απόγευμα της Δευτέρας 22/08/2011, στην Ξάνθη και ενθουσιάστηκα με όλα αυτά που άκουσα.

Τα τραγούδια του Γκαϊφύλλια σε μια άλλη μουσική διάσταση, έτσι όπως δεν τα είχα ξανακούσει σχεδόν ποτέ. Περιμένω το τελικό αποτέλεσμα αυτής της ξεχωριστής συνεργασίας, η οποία και θα ηχογραφηθεί από τον Καβαλιώτη ηχολήπτη Τάσο Καραπαπάζογλου!!!

Θα επανέλθουμε στο θέμα όσο πλησιάζουν οι μέρες της συναυλίας…
Ο καλός μας φίλος Αλέξανδρος Παρωτίδης από την Κομοτηνή, που συνομιλεί με το Θανάση Γκαϊφύλλια στην τελευταία φωτογραφία, είναι επαγγελματίας φωτογράφος και έχει βγάλει πολλές και καλές φωτογραφίες από την πρόβα. Αλλά, επειδή δεν μου τις έστειλε ακόμα, πήρα την ηρωική απόφαση ν' ανεβάσω, εδώ και τώρα, τις δικές μου... για να πάρουμε μια μικρή γεύση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: