Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Ζωή Τηγανούρια και Χίλια Χρόνια στην πλατεία του φάρου για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011. Η Αλεξανδρούπολη, ως Πόλις Αμφιτρύων, υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα τη φλόγα, μαζί με πολλούς έλληνες και ξένους αθλητές. Ήταν μια όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή για την πρωτεύουσα του Έβρου. Μετά τις ομιλίες, τους χαιρετισμούς των επισήμων και των αρχόντων, στην πλατεία του φάρου της Αλεξανδρούπολης, ξεκίνησε το μουσικό κομμάτι της βραδιάς.


Στην αρχή ανέβηκε στη σκηνή η Ζωή Τηγανούρια με το ακορντεόν της, έχοντας δίπλα της δύο καλούς μουσικούς. Το Στέλιο Γενεράλη στα τύμπανα και τον Ηλία Αργυρόπουλο στο πιάνο. Η Ζωή Τηγανούρια, εκτός από διάφορα live εντός και εκτός Ελλάδας, ετοιμάζει και τον γάμο της με το Στέλιο Γενεράλη το Σεπτέμβριο στη Σαμοθράκη! Ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή αντάμωση στο νησί!

Στη συνέχεια, πήρε τη σκυτάλη ένα δυνατό γκρουπ της Αλεξανδρούπολης, το συγρότημα "Χίλια Χρόνια" για το οποίο επίσης έχω ευχάριστα νέα! Ο μπασίστας, συνθέτης και στιχουργός Κωνσταντίνος Κάλλιας μου είπε πως αυτή την περίοδο ετοιμάζουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και θα εμφανιστούν (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) στο Φεστιβάλ του Άρδα την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Καλή αντάμωση στις Καστανιές του Έβρου λοιπόν!


Περισσότερες φωτογραφίες από το αποψινό live...


Δεν υπάρχουν σχόλια: